Acasă Politic Bucuresti: Trafic cu restrictii pe mai multe drumuri nationale

Bucuresti: Trafic cu restrictii pe mai multe drumuri nationale

DISTRIBUIȚI

103564 – 26082011– Traficul rutier spre Valea Prahovei se desfasoara cu restrictii in unele locuri, la fel ca si traficul catre Litoral, informeaza Politia Rutira Romana.

Pe DN 1, in judetul Prahova, circulatia rutiera se desfasoara alternativ, pe o banda, in zona unui pod aflat in lucru la kilometrul 118+846 metri, pe tronsonul Posada – Sinaia, iar la Busteni se lucreaza la un pod, situat la kilometrul 131+460 metri.

Tot pe DN1, in judetul Brasov, se executa lucrari la iesirea din Predeal catre Azuga si din aceasta cauza traficul se desfasoara pe o banda, semaforizat, iar conducatorii auto, care se indreapta catre Brasov, sunt sfatuiti sa circule pe DN1A Ploiesti – Cheia – Sacele.

Politia Rutiera reaminteste ca circulatia este intrerupta pe DN22C, in zona Cernavoda, din cauza lucrarilor la podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra, astfel ca traficul usor este deviat prin municipiul Cernavoda, pe DJ223C Cernavoda – Stefan cel Mare (de unde se intra pe DN22C), iar cel greu pe DN2A, prin Harsova. Soferii sunt sfatuiti sa foloseasca rutele ocolitoare prin Harsova – DN2A sau prin Ostrov – DN3 (unde se traverseaza Dunarea cu bacul).

In judetul Alba, pasajul superior peste calea ferata de pe DN1, situat la intrarea in municipiul Alba Iulia dinspre Sebes, intre kilometrii 377+923 metri si 378+116 metri, este inchis pentru lucrari. Autovehiculele circula pe rute ocolitoare, astfel: pe directia DN74 Abrud – Zlatna – Alba Iulia: strada Motilor – Bulevardul Republicii – strada Tudor Vladimirescu – strada Al.I.Cuza – centura municipiului Alba Iulia; pe directia Deva – Alba Iulia – Cluj-Napoca: DN7- DN1, kilometrul 377+ 923 metri – centura municipiului Alba Iulia – DN1, kilometrul 385+200 metri; pe directia Cluj-Napoca – Alba Iulia – Deva: DN1, kilometrul 378+116 metri – centura municipiului Alba Iulia – DN1, kilometrul 377+ 923 metri – DN7.

Tot in judetul Alba, pe DN1, la iesirea din municipiul Sebes catre Alba Iulia, se executa lucrari de reparatii la pasajul de cale ferata Kogalniceanu, la kilometrul 367+243 metri. Traficul rutier se desfasoara restrictionat, cu ajutorul semafoarelor electrice. Politia recomanda urmatoarele rute alternative: DE 60 Brasov – Oradea (DN13 Brasov – Targu Mures, DN15 Targu Mures – Cluj-Napoca – Oradea); pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone: DN7 Sebes – Vintu de Jos, DJ 107C Vintu de Jos – DN1 (Oarda de Jos).

In judetul Ilfov, pe DN5, de la iesirea din municipiul Bucuresti pana la limita cu judetul Giurgiu, intre kilometrii 7+573 metri si 19+220 metri, se executa lucrari de modernizare care includ refacerea suprafetei carosabile si amenajarea unor intersectii cu sens giratoriu. Pe unele portiuni traficul rutier se desfasoara restrictionat, pe o banda, dirijat de semafoare sau piloti de trafic. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.