Acasă Politic Buzau: Prima editie a festivalului „Ziua Lacului Siriu”

Buzau: Prima editie a festivalului „Ziua Lacului Siriu”

DISTRIBUIȚI

103348 – 17082011Sâmbătă, 20 august, are loc în premieră pentru zona de nord a județului Buzău prima ediţie a festivalului “Ziua Lacului Siriu”. Proiectul îşi propune să atragă turiştii români într-o zonă de o frumuseţe sălbatică, o destinaţie montană încă nedescoperită cu adevărat. Evenimentul care se va desfăşura pe tot parcursul zilei de sâmbătă, va avea ca protagoniști ansambluri folclorice și formații de muzica ușoară cu renume pe plan local, precum si pe Alexandra Ungureanu & Crush si pe Andreea Bălan, nume recunoscute la nivel internațional.

            Festivalul, o iniţiativă care contribuie la promovarea valorilor româneşti, se distinge prin popularizarea unei zone care constituie un obiectiv turistic cu un potenţial deosebit. Tradiţiile locului vor fi aduse în faţa publicului prezent, care va lua contact cu elemente din cultura autohtonă, un punct important în atractivitatea României ca destinaţie turistică.

            Turiştii şi amatorii de natură și frumos sunt aşteptaţi să viziteze Lacul artificial Siriu şi să participe la programul pregătit de organizatori. Spectacolul va lua startul printr-o parada a costumelor populare buzoiene, și se vor prezenta spectatorilor cele mai frumoase cântece şi dansuri populare muntenești din zona Buzăului. Copiii nu se vor plictisi pentru că organizatorii au pregătit și pentru ei concursuri şi activităţi interactive pe apă.

            Ziua Lacului Siriu se va transforma spre seară într-o adevarată sărbătoare de muzica dance. Astfel, iubitorii acestui gen vor avea ocazia să asculte în concert special pe Andreea Bălan și pe Alexandra Ungureanu & Crush. – www.promptmedia.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.