Acasă Politic Cluj-Napoca: Autorul tentativei de omor de la Spitalul de Urgenta Cluj a...

Cluj-Napoca: Autorul tentativei de omor de la Spitalul de Urgenta Cluj a fost prins

DISTRIBUIȚI

103131 – 09082011- Marius David, zis „Gore”, a fost capturat de politisti, marti, la cateva ore dupa ce a injunghiat un brancardier la Spitalului de Urgenta din Cluj Napoca.

Barbatul a fost prins pe o strada din apropierea locului incidentului, informeaza Realitatea TV.

“Gore” este acuzat de tentativa de omor si a fost dus la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, in vederea audierii de catre procurori.

Potrivit martorilor, barbatul s-ar fi internat luni noaptea la spital, iar spre dimineata a devenit extrem de agresiv, si-a smuls perfuziile din brate si a inceput sa faca scandal fara motiv, varsandu-si nervii pe un brancardier in varsta de 33 de ani pe care l-a injunghiat de mai multe ori in brat si in piept.

Seful politiei Cluj, Marcel Bontidean, a precizat ca Marius David se ducea frecvent la aceasta unitate medicala „cu diferite motive”.

„Era cunoscut destul de bine, pana acum nu a creat probleme(…) In luna mai a avut o altercatie cu soacra si sotia, si i s-a intocmit dosar contra bunelor moravuri. Instanta a dispus internarea la clinica de psihiatrie Cluj Napoca, iar pana acum nu a mai creat probleme”, a mai spus seful politiei clujene. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.