Acasă Politic Constanta: Trimise in judecata pentru inselaciune de peste 2,5 milioane de euro

Constanta: Trimise in judecata pentru inselaciune de peste 2,5 milioane de euro

DISTRIBUIȚI

103346 – 17082011Procurorii anticoruptie din Constanta au trimis in judecata trei femei care au inselat 25 de persoane cu aproape 2,5 milioane de euro si 10.000 de dolari.

            Procurorii DNA le-au trimis in judecata pe Ioana Ungureanu, pentru cate doua infractiuni de inselaciune si uz de fals, in forma continuata, pe Emilia Moldoveanu – pentru cate doua infractiuni de inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, toate in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata si pe Stela Bardas – in sarcina careia s-a retinut infractiunea de inselaciune in forma continuata, arata un comunicat al DNA.

            In 2007 si 2008, Ioana Ungureanu a indus in eroare 25 de persoane, carora le-a spus ca are posibilitatea de a-i ajuta sa cumpere, la preturi extrem de avantajoase, active din patrimoniile a doua societati comerciale si a cerut un avansa de 2.411.500 euro si 10.000 dolari SUA, sustin procurorii DNA. Victimele celor trei au primit chiar si documente false, dar si chitante prin care se atesta incasarea sumelor de bani. Inscrisurile fusesera intocmite in fals de Emilia Moldoveanu, care se recomanda ca fiind consilier juridic, trimisa si ea in judecata.

            La randul ei, Stela Bardas a contribuit si ea la inducerea si mentinerea in eroare a unora dintre persoanele inselate, atribuindu-si o identitate falsa, pretinzand ca este director la una din societatile comerciale de la care urmau sa cumpere activele. Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Constanta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.