Acasă Politic Dambovita: Patru pompieri raniti dupa ce masina de inteventie s-a rasturnat intr-o...

Dambovita: Patru pompieri raniti dupa ce masina de inteventie s-a rasturnat intr-o curba

DISTRIBUIȚI

103443 – 22082011– Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au pus în mişcare acţiunea penală şi au propus instanţei de judecată arestarea preventivă a lui  Constantin Blidaru pentru tentativă la omor deosebit de grav.

Magistraţii Tribunalului Gorj şi-au însuşit propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 20 de zile.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a relevat faptul că, în data de 20 august 2011, în jurul orelor 19.00, Blidaru a aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent părţii vătămate B. G. C., agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Negomir. Agentul de poliţiei se deplasase la faţa locului pentru a efectua investigaţii ca urmare a sesizării telefonice a unui martor care semnalase că Blidaru adresează cuvinte şi expresii jignitoare mai multor persoane, precum şi că provoacă distrugeri unor bunuri ce-i aparţin. Loviturile aplicate părţii vătămate au vizat zona capului şi au produs acestuia o plagă zdrobită, precum şi leziuni la nivelul mâinii drepte ca urmare a încercării de autoapărare a părţii vătămate.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.