Acasă Politic Galati: Sef de la Directia Finante Publice Galati, trimis in judecata pentru...

Galati: Sef de la Directia Finante Publice Galati, trimis in judecata pentru luare de mita

DISTRIBUIȚI

103691 – 31082011- Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe seful serviciului Contestatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Galati, dupa ce acesta a fost prins luand mita in bani si bijuterii.

Conform procurorilor, la inceputul lunii august, Mirica Dumitru, in calitate de sef al serviciului Contestatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Galati, a primit o suma de bani si mai multe bijuterii din aur (colier, bratara, inel, cercei), iar la data de 10 august 2011 a primit 1.000 euro de la patronul unei firme din Galati.

Banii au fost primiti pentru a solutiona favorabil contestatia formulata de denuntator la un act de control al D.G.F.P. Galati, consecinta fiind anularea obligatiilor de plata ale firmei in valoare de 66.052 lei si restituirea sumelor de bani retinute din contul firmei, ca urmare a neregulilor constatate la control.

Procurorii anticoruptie au dispus, pe 10 august, retinerea lui Mirica Dumitru pe o perioada de 24 de ore, iar la data de 11 august 2011, Tribunalul Galati a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a acestuia.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Galati. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.