Acasă Politic Ponta acuza PDL ca da mita pentru voturi in Maramures si Neamt

Ponta acuza PDL ca da mita pentru voturi in Maramures si Neamt

DISTRIBUIȚI

103403 – 19082011Democrat-liberalii din Maramures si Neamt ofera oamenilor pungi cu diferite produse pentru voturi si ameninta primarii din cele doua judete ca nu vor mai primi bani daca nu ies castigatori candidatii PDL pentru cele doua locuri de deputat, sustine presedintele PSD, Victor Ponta. Ponta a declarat, vineri, ca PDL vrea sa castige alegerile de duminica bazandu-se „pe mita electorala directa, presiuni si amenintari directe la adresa primarilor facute chiar de catre ministrii PDL, precum Elena Udrea, Ioan Oltean, prin bani dati sau promisi primarilor”. „Elena Udrea s-a deplasat personal, ieri, la Baia Mare si nu s-a intalnit cu alegatorii, ci cu primarii, carora le-a promis ca semneaza proiecte numai in masura in care acestia vor obtine voturi pentru candidatul PDL”,

 a acuzat Ponta.

Liderul USL a mai spus ca patronii societatilor comerciale din judet care si-au pus in geamuri postere ale candidatului USL la postul de deputat s-au trezit cu controale de la Fisc.

El a mai spus ca la Neamt mita electorala a fost mult mai evidenta. „Masinile candidatului PDL impart si astazi pachete cu numele candidatului. Politia nu a avut curaj sa ia vreo masura. Primarii PSD si PNL au fost amenintati de prefect cu controale si imposibilitatea de a mai primi fonduri”, a spus Ponta.

Dupa alegeri, USL-istii vor depune plangeri penale impotriva candidatilor PDL pentru posturile de deputat de la Baia Mare si Neamt, Mariana Pop, respectiv Adrian Radulescu, dar si a liderilor locali Mircea Man, respectiv Gheorghe Stefan.

Duminica, la Baia Mare si Neamt vor avea loc alegeri partiale pentru doua locuri de deputat ramase libere dupa alegerea lui Catalin Chereches in functia de primar si a decesului lui Victor Surdu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.