Acasă Politic Procurorii cer arestarea uneia dintre victimele fiilor primarului din Deta

Procurorii cer arestarea uneia dintre victimele fiilor primarului din Deta

DISTRIBUIȚI

103535 – 25082011Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Deta au cerut, joi, instantei emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele uneia dintre victimele fiilor primarului din localitate.

Alexandru Stefan este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, precum si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, se arata un comunicat al Parchetului General.

In noaptea de 23 spre 24 iulie, Alexandru Stefan a intrat intr-un bar-discoteca din Deta si i-a determinat pe angajatii acestuia sa opreasca muzica si sa aprinda luminile, dupa care a amenintat persoanele din discoteca cu un pistol.

„Cei aflati in respectiva locatie au avut convingerea ca este o arma cu glont, deoarece au vazut cartusul blocat cand acesta a incercat sa-l armeze, ceea ce le-a creat o puternica stare de teama. In acest context, persoanele aflate in local au parasit in fuga incinta acestuia, manifestari care au produs scandal public, tulburand grav ordinea si linistea publica”, se arata in comunicat.

In urma perchezitiei facute miercuri la locuinta barbatului a fost descoperit un incarcator de pistol si doua tuburi de cartus. Alexandru Stefan a fost retinut miercuri, iar joi procurorii au cerut instantei arestarea preventiva a acestuia pentru 29 de zile.

Dupa scandalul din discoteca, Stefan Alexandru a fost abordat de fii primarului din Deta, Bogdan si Calin Roman, care au vrut sa-l invete o lectie pe el si pe prietenii lui. Fii primarului au fost arestati, acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.