Acasă Politic Sibiu: Raliul Sibiului, inclus in calendarul oficial al Intercontinetal Rally Challenge

Sibiu: Raliul Sibiului, inclus in calendarul oficial al Intercontinetal Rally Challenge

DISTRIBUIȚI

103481- 23082011– Raliul Sibiului a fost inclus pe lista scurta a etapelor care pot intra anul viitor in calendarul oficial al  Intercontinetal Rally Challenge (IRC). Vestea a venit zilele trecute de la IRC, iar sansele sibienilor de-a organiza o competitie la standarde internationale depinde acum numai de bugetul pe care trebuie sa il stranga.

            Dupa etapa din acesta an, cand s-au aflat sub supravegherea  organizatorilor competitiei intercontinentale, sansa le surade sibienilor care au inceput deja „raliul” pentru adunarea bugetului.

            „Acum primul punct pe care trebuie sa-l indeplinim este sa gasim bugetul necesar organizarii unei astfel de etape. Propunerea noastra in ceea ce priveste amplasarea parcului de service, a cartierului general si a probelor speciale este conforma cu cerintele unei etape din IRC, iar acum urmeaza cel mai greu lucru pentru noi: sa gasim bugetul pentru organizarea etapei. Autoritatile locale au fost tot timpul alaturi de noi si sunt sigur ca ne vor sustine si in acest proiect”, a mai spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului, citat de Citynews.

Saptamana viitoare se va sti de ce suma trebuie sa dispuna Raliul Sibiului pentru a intra in calendarul competitional,suma fiind mult mai mare, dectat cei aproximativ 30 de mii de euro alocati in 2011. Editia din 2012 se va desfasura tot in luna iulie. – www.promptmedia.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.