Acasă Politic Sighetu Marmatiei: Autoturism “blindat” cu ţigări, retinut in Maramures

Sighetu Marmatiei: Autoturism “blindat” cu ţigări, retinut in Maramures

DISTRIBUIȚI

103396 – 19082011– Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit ascunse intr-un autoturism 4.080 pachete cu ţigări provenite din contrabandă în valoare de 35.000 lei. În urma acţiunii doi bărbaţi de pe raza judeţului Maramureş s-au ales cu dosare penale. În după-amiaza zilei de 18 august a. c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au efectuat semnalul regulamentar pentru a opri la control, pe raza localităţii Crăciuneşti, un autoturism marca Renault Laguna.

            În acel moment conducătorul auto a mărit viteza, îndreptându-se în mare grabă spre Sighetu Marmaţiei.

            După o urmărire de aproximativ 2 km poliţiştii au reuşit blocarea maşinii şi imobilizarea conducătorului auto – un tânăr de 23 de ani, domiciliat în localitatea Crăciuneşti.

            La scurt timp, în imediata apropiere a mai fost identificat un autoturism condus de un alt tânăr, de 22 ani, domiciliat în localitatea Berbeşti, care avea rolul de antemergător în asigurarea transportului ilegal de ţigări.

Pe bancheta din spate şi în portbagajul primului autoturism au fost descoperite opt baxuri cu 4.080 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 35.000 lei.

            Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.