Acasă Politic Timisoara: Constructorii promit finalizarea Autostrazii Timisoara – Arad pana in decembrie

Timisoara: Constructorii promit finalizarea Autostrazii Timisoara – Arad pana in decembrie

DISTRIBUIȚI

103133 – 09082011- Autostrada care leaga Timisoara de Arad va fi gata in luna decembrie a acestui an, i-au promis marti constructorii drumului premierului Emil Boc, aflat in vizita, pe santier.

Prim-ministrul Boc a anuntat ca timp de cel putin doi ani de la darea in folosinta a Autostrazii Vestului se va circula gratis pe ea. 

Premierul Emil Boc a spus ca nu se pune, deocamdata, problema introducerii unor taxe de autostrada, insa subiectul va fi adus in discutie in 2013 „in exercitiul financiar urmator”, dupa ce Guvernul va fi realizat mai multe tronsoane din coridorul IV Paneuropean (n.r. autostrada Sibiu – Pitesti sau Comarnic – Brasov in parteneriat public-privat), relatează Capital.

„Aceasta parte de tara beneficiaza de cele mai importante resurse europene si publice pentru infrastructura. Este vorba despre autostrada AradTimisoara, centura Aradului, tronsoanele Timisoara – Lugoj si Arad – Nadlac. Daca se lucreaza in acelasi ritm, autostrada va fi gata. Se lucreaza mult mai bine decat la Bucuresti – Ploiesti, unde am dubii ca vor termina la timp”, a spus Emil Boc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.