Acasă Politic USL – PDL 1 – 1

USL – PDL 1 – 1

DISTRIBUIȚI

103423 – 22082011– La alegerile partiale desfasurate duminica in Colegiul 2 din Maramures, candidatul USL Florin Tataru a obtinut 9.433 de voturi, iar cel al PDL, Mariana Pop – 7.845 de voturi, conform unui anunt al Biroului Electroral de Circumscriptie facut la miezul noptii trecute. De asemenea, Mircea Dolha (PER) a obtinut 4.338 de voturi, iar Horsza Felician Emil (PRM) a primit 493 de voturi. Prezenta la vot a fost de 28,46%. In cadrul alegerilor de la Neamt, rezultatele partiale indica victoria candidatului PDL, Adrian Radulescu, cu aproape 60% din voturi, in defavoarea celui al USL, Liviu Harbuz. Dupa numararea voturilor din 20 de sectii de votare (82 in total) situatia se prezinta astfel: Adrian Radulescu (PDL)- 59,31% (2.286 voturi), Liviu Harbuz (PSD)- 40,69% (1.568 voturi).

 

 

Cu toate acestea, numaratoarea voturilor continua in Neamt, rezultatele finale oficiale urmand sa fie date publicitatii in orele urmatoare.

Presedintele PSD, Victor Ponta, s-a aratat dezamagit de desfasurarea alegerilor partiale, declarand ca acestea au reprezentat „un test in care am vazut mizeria actualei puteri”.

Alegerile partiale au fost marcate de suspiciuni de frauda electorala, atat puterea cat si opozitia acuzand folosirea mitei electorale si chiar a turismului electoral. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.