Acasă Politic Arad: Ministrul Igas a donat sange la Arad

Arad: Ministrul Igas a donat sange la Arad

DISTRIBUIȚI

103977 – 12092011 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igas, a participat luni la ceremonialul militar şi religios desfăşurat în Piaţa Avram Iancu din municipiul Arad, cu prilejul Zilei Pompierilor din România.

Într-un cadru festiv, pompierii arădeni au organizat o expoziţie de prezentare a tehnicii de intervenţie şi au efectuat, pentru publicul prezent, exerciţii demonstrative, specifice misiunilor cu care sunt abilitaţi.

Tot luni, ministrul Traian Igaş, împreună cu inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Marcel Sorin Lucaciu, s-au alăturat personalului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad, şi au donat sânge, la Centrul de Transfuzii din municipiu. Acţiunea umanitară se înscrie în cadrul campaniei naţionale de solidaritate umană „Din inimă pentru inimi”, constând în donarea de sânge, cu scopul de a completa stocul de sânge necesar persoanelor care au nevoie de transfuzii în intervenţiile chirurgicale sau în urma accidentelor rutiere.

Marţi, 13 septembrie a.c., ministrul Traian Igaş va fi prezent la festivităţile dedicate Zilei Pompierilor din România, în municipiul Alba Iulia. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.