Acasă Politic Botosani: Contrabanda cu caruta

Botosani: Contrabanda cu caruta

DISTRIBUIȚI

104282 – 25092011 – Poliţiştii de frontieră au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, iar cei implicaţi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.

Un echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Româneşti a observat, în data de 23 septembrie 2011, în jurul orelor 21.30, o căruţă care se deplasa dinspre frontieră spre localitatea Bobuleşti, în care se aflau trei persoane şi mai multe colete voluminoase. În momentul în care au observat poliţiştii de frontieră, cei trei au oprit atelajul şi au ascuns coletele într-o zonă cu stufăriş, după care s-au îndreptat spre Bobuleşti, fiind interceptaţi de patrulele poliţiei de frontieră. A fost declanşată o acţiune de scotocire a zonei şi a fost identificat locul unde au fost ascunse cele şase colete. În urma cercetărilor, s-a constatat că toate cele şase colete cu ţigări au fost trecute în aceeaşi zi peste râul Prut, cu ajutorul unei frânghii, urmând a fi transportate de cei trei până în Bobuleşti.

Ţigările, în valoare de aproximativ 78.400 lei, au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră în vederea confiscării.

Pe numele celor trei tineri a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.