Acasă Politic Bruxelles: Rovana Plumb: “A abera este sport national in PDL”

Bruxelles: Rovana Plumb: “A abera este sport national in PDL”

DISTRIBUIȚI

103877 – 08092011 – Europarlamentarul PSD Rovana Plumb califica afirmatiile lui Traian Ungureanu despre USL ca fiind „aberante si fara temei”. „Este incalificabil nivelul atat de scazut in care acesti oameni au ajuns sa decada. In loc sa incerce sa faca un bine din functia pe care o ocupa, isi ocupa mereu timpul cu inventarea de noi epitete si de calificative aberante pentru opozanti”. Europarlamentara este de parere ca PDL, in loc sa guverneze, ataca opozitia pentru nerealizarile Guvernului. Vicepresedinta Grupului S&D din Parlamentul European, a subliniat ca, in baza ultimelor evaluari publice facute de institutii specializate despre activitatea europarlamentarilor romani, reiese faptul ca Traian Ungureanu este unul dintre cei mai slabi si netransparenti europarlamentari romani.

 

 

„Mai bine ar fi sa se preocupe de imbunatatirea activitatii dumnealui in Parlamentul European decat sa nascoceasca tot felul de aberatii despre USL. Nu noi am incalcat legea la inscrierea PDL la tribunal si nu noi am inlocuit actul de educatie cu unul de politie. Iar faptul ca, la doua subiecte grave, se raspunde cu mesaje de ordin clinic, arata cam care este viziunea PDL despre dialog politic si despre raspundere in actul de guvernare. Dar se pare ca a abera este sport national in PDL. Ei spun orice, doar ca acopere dezastrul pe care il produc la conducerea tarii”, a afirmat europarlamentara.

Rovana Plumb, este de parere ca PDL va recurge la orice mijloace pentru a se pastra la guverna, inclusiv prin manipularea si dezinformarea cetatenilor sau prin furtul nedisimulat de voturi, chiar daca asta inseamna falimentul Romaniei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.