Acasă Politic Bucuresti: Autoturismele vor avea doua benzi la dispozitie pe sens pe Bulevardul...

Bucuresti: Autoturismele vor avea doua benzi la dispozitie pe sens pe Bulevardul Aerogarii

DISTRIBUIȚI

104239 – 22092011 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat joi stadiul lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier si a liniei de tramvai pe Bulevardul Aerogarii.

El a aratat ca in acest moment sunt finalizate linia de tramvai, pana la urcarea pe podul Baneasa, precum si calea rutiera si infrastructura, continuandu-se cu amenajarile rutiere.

“Asteptam sa se termine consolidarea podului pentru a se putea urca sina de tramvai pe el. Sper ca pana la sfarsitul anului sa finalizam partea aceasta de lucrari. Ne dorim ca, in cel mai scurt timp, sa rezolvam problema terenurilor din terminalul multimodal si sa deblocam lucrarile si la parcarea in sistem Park and Ride”, a explicat Sorin Oprescu.

De asemenea, primarul Capitalei a subliniat importanta faptului ca “odata cu modernizarea bulevardului Aerogarii, autoturismele vor circula pe cate două benzi pe sens, mijloacele de transport in comun si cele de urgenta putand  circula pe calea de rulare a tramvaiului”.

In finalul vizitei, Sorin Oprescu a dat asigurari ca vor fi continuate  proiectele de reabilitare a strazilor cu linii de tramvai, primul vizat fiind bulevardul Barbu Vacarescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.