Acasă Politic Bucuresti: Consiliera vitezomană a fost demisă

Bucuresti: Consiliera vitezomană a fost demisă

DISTRIBUIȚI

103718 – 01092011 – Sorina Petronela Țone, consiliera din Ministerul Transporturilor, care a rămas fără permis de conducere din cauza excesului de viteză, a fost demisă. ”Doamna Sorina Petronela Ţone a fost angajată până astăzi, 01.09.2011, în funcţia de consilier personal la cabinetul secretarului de stat Eusebiu Pistru”, anunță Ministerul Transporturilor.

Imediat după difuzarea știrii privind comportamentul consilierei, ministrul

Transporturilor, Anca Boagiu, a cerut secretarului de stat Eusebiu Pistru, la cabinetul căruia era angajată Sorina Țone, să o destituie din funcţie. Presa a difuzat materiale potrivit cărora Sorina Petronela Ţone a rămas fără permis de conducere, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost prinsă conducând cu 165 de kilometri la oră pe o şosea din judeţul Iaşi, în afara localităţii, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 100 de kilometri la oră. Mai mult, fosta consilieră i-a acuzat pe poliţişti că au urmărit-o în afara localităţii, pentru a fi înregistrată de radar. „Domnul poliţist, practic, m-a provocat. Nu a fost nimic altceva decât provocare. Domnul poliţist mi-a spus că şeful lui i-a spus să-mi ia permisul”, a spus ea.

Consiliera vitezomană figurează și pe statele de plată ale Autorităţii Rutiere Române (aproximativ 28.000 lei în 2011) de unde încasează de trei ori mai mulţi bani decât de la cabinetul lui Pistru (9.000 lei în acelaşi an). Sorina Petronela Ţone a fost şi subiectul unui scandal de corupţie în urmă cu câţiva ani, când a fost reţinută de procurorii Secţiei de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog din Parchetul ÎCCJ, în urma prinderii în flagrant delict de corupţie. Ea a fost atunci acuzată că a primit mită pentru a facilita eliberarea unor documente de transport unei firme private. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.