Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: PC e liber sa aleaga alt drum daca nu...

Bucuresti: Crin Antonescu: PC e liber sa aleaga alt drum daca nu intelege cele convenite in USL

DISTRIBUIȚI

104372 – 28092011 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, dupa inalnirea cu reprezentantii PC, ca le-a transmis un mesaj referitor la tensiunile din USL pe care trebuie sa-l inteleaga daca vor sa mearga mai departe. „Am putut transmite colegilor nostri din conducerea partidului cu care suntem aliati in ACD si in USL un mesaj esential: Unu – unitatea acestei constructii politice pe care am facut-o este elementul cheie in batalia politica care urmeaza. Romanii au nevoie de o alternativa, care trebuie sa fie determinata, unita, puternica. Odata intrati in aceasta structura politica, sa inteleaga ca interesul de partid trec pe planul doi in spatele interesului general, interesului public”, a declarat Crin Antonescu.

„In al doilea rand, am spus foarte clar ca realitatea politica inseamna ca exista in aceasta uniune partide mari si mici, ca fiecare din ele e necesar, ca trebuie sa existe respect, dialog adevarat, dar ca un partid creste doar daca poate sa aiba acces la guvernare si sa guverneze in interesul oameni. Partidul Conservator, ca si celelalte doua componente ale USL, trebuie sa castige alegerile si are acces garantat la guvernare si poata pune problema cresterii sale”, a continuat presedintele PNL.

„In al treilea rand, le-am garantat colegilor ca in calitate de copresedinte al USL tin cont de interesul PC cum tin cont de interesul PNL. Nu avem niciun motiv sa ne oprim, sa ezitam. Avem toate motivele sa mergem mai departe impreuna. Daca cineva nu impart aceste elemente convenite, si nu ma refer doar la Partidul Conservator, ci si la celelalte doua componente ale USL, daca a ajuns la alte concluzii, e liber sa aleaga alt drum”, a spus Antonescu.

El a incheiat spunand ca reprezentantii PC l-au asigurat ca „vom merge inainte mai puternici”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.