Acasă Politic Bucuresti: DNA cere arestarea presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru 29 de...

Bucuresti: DNA cere arestarea presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru 29 de zile

DISTRIBUIȚI

Update:

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a preşedintelui CCA, Vasile Avram, şi a omului de afaceri Sorin Ţerbea. Cei doi au primit mandate pentru 29 de zile.

104274 – 25092011 – Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost retinut sambata de procurorii DNA pentru 24 de ore. Procurorii DNA au perchezitionat sambata dimineata sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor si, la scurt timp, presedintele CCA, Vasile Avram, a fost adus la sediul DNA, pentru audieri. Conform unui comunicat DNA, preşedintele CCA este urmărit penal pentru luare de mită în formă continuată. În acelaşi dosar, este urmărit penal şi omul de afaceri Sorin Ţerbea pentru dare de mită, tot în formă continuată. Vasile Avram este acuzat ca, la 21 mai 2011, cand era supervizor la meciul de fotbal F.C.M. Târgu-Mureş – Universitatea Cluj din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, a primit de la Sorin Ţerbea,

 

prin doi intermediari, 19.000 de euro pentru delegarea unor arbitri agreaţi de echipa de fotbal din Târgu-Mureş, la jocurile ediţiei de campionat 2011-2012. Cu aceeaşi ocazie, Vasile Avram Vasile fost transportat gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti-Târgu-Mureş şi retur, prin bunăvoinţa lui Sorin Ţerbea.

În cursul yilei de astazi cei doi vor fi prezentaţi în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În aceeaşi cauză procurorii mai sunt rumăriţi penal şi Nicolae Iacobescu şi Vasile-Constantin Chiorean, ambii din anturajul lui Sorin Ţerbea, in acuyaţi de complicitate la luare şi la dare de mită. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.