Acasă Politic Bucuresti: Dupa ce Elena Udrea i-a ‘nvrajbit, PSD baga spaima-n pensionari

Bucuresti: Dupa ce Elena Udrea i-a ‘nvrajbit, PSD baga spaima-n pensionari

DISTRIBUIȚI
pensionara

pensionara103740 – 02092011 – PSD avertizează că următoarele măsuri pe lista guvernului sunt eliminarea pensiei minime și impozitarea tuturor pensiilor. Doar așa, cred social-democrații, pot fi explicate afirmațiile ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, conform cărora „avem peste un milion de oameni care în ţara asta iau pensii şi ajutoare sociale fără să aibă dreptul”. Printr-un comunicat de presă, PSD atrage atenţia că pensile nu pot fi acordate în afara unui cadru legal.

PSD consideră că Elena Udrea a folosit în mod intenţionat un limbaj ambiguu, sugerând că sunt acordate pensii în mod ilegal, pentru a vorbit de fapt despre cei care primesc acum pensia minimă, în baza legii adoptate în 2009. Considerăm că acest mesaj a fost transmis pentru că PDL încearcă în această perioadă să elimine pensia minimă şi să vină cu alte măsuri împotriva pensionarilor.

În acest context, amintim declaraţiile recente ale ministrului Muncii, referitoare la faptul că ne împrumutăm pentru a acoperi deficitul la Fondul de pensii, precum şi insinuările făcute de preşedintele României, conform cărora salariile din sectorul bugetar nu pot fi readuse la nivelul dinainte de tăieri, din cauza deficitului la Fondul de pensii.

Social-democrații consideră că guvernul pregăteşte eliminarea pensiei minime şi impunerea impozitării tuturor pensiilor, măsură al cărei adept este Traian Băsescu.

PSD atrage atenţia ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, că risipa din ultimii ani – pe aşa-zise „investiţii” în telegondole nefuncţionale, centre de tratament închise a doua zi după inaugurare sau terenuri de sport în pantă – se află printre cauzele deficitului înregistrat la bugetul României. – 

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.