Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Educatiei a cerut intonarea imnului national la toate festivitatile de...

Bucuresti: Ministrul Educatiei a cerut intonarea imnului national la toate festivitatile de deschisdere a anului scolar

DISTRIBUIȚI

103955 – 12092011 – Ministrul Educatiei Daniel Funeriu a cerut ca la festivitatile sau evenimentele de la deschiderea anului scolar din toate unitatile de invatamant sa fie intonat imnul national, cel putin cele patru strofe obligatorii.

„Am cerut inspectorilor scolari generali ca in toate scolile din Romania festivitatile sau evenimentele de inceput de an scolar sa inceapa cu intonarea imnului national, atat in ceea ce priveste melodia, cat si in ceea ce priveste versurile, cel putin a celor patru strofe obligatorii”, a anuntat, duminica, ministrul Educatiei.

„In ceea ce priveste posibilitatea de intonare a imnului o data pe saptamana sau in alte conditii care vor fi definite ulterior vom lua o decizie in urma analizei oportunitatii acestui lucru. Analiza o vom face impreuna cu Institutul pentru Stiinte ale Educatiei”, a mai spus Funeriu.

Ministrul Educatiei a adaugat ca el este adeptul unei astfel de initiative, dar trebuie vigilenta, pentru a nu demonetiza imnul, asa cum s-a intamplat in trecut. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.