Acasă Politic Bucuresti: Mircea Cosea demisionează din UNPR

Bucuresti: Mircea Cosea demisionează din UNPR

DISTRIBUIȚI

104277 – 25092011 – Mircea Cosea si-a anuntat decizia de a demisiona din UNPR sambata seara, in timpul unei emisiuni pe Realitatea TV. Cosea acuza „alunecarea spre populism” si spre masurile de stanga populiste a acestei formatiuni politice, tendinta reflectata inclusiv in discutiile purtate la scoala de vara de la Mangalia, dar si in programul economic pe care il pune la punct conducerea uniunii si in legatura cu care el nu a fost consultat.

„Nu am fost niciodata consultat, nu am avut discutii directe, materialele pe care le-am facut nu au avut succes”, a mai afirmat Cosea, dand exemplu inclusiv „Cosul de solidaritate” cu care el nu este de acord, dar care a fost adoptat saptamana aceasta de Guvern, la propunerea UNPR.

In acelasi timp, Cosea a spus ca in UNPR sunt oameni de mare valoare, care cred intr-un ideal, dar din punct de vedere economic pozitiile sale sunt total diferite de cele ale fostilor sai colegi.

„Am hotarat irevocabil sa imi dau demisia pentru ca nu pot sa merg impotriva principiilor pe care le am de 50 de ani”, a mai spus Mircea Cosea.

El a precizat ca a luat decizia si dupa ce a vazut cu o seara inainte la televizor ca in Sectorul 5 UNPR a dat cate trei paini fiecarui cetatean in schimbul semnarii unei adeziuni la partid. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.