Acasă Politic Bucuresti: Parada Elevilor Bucuresteni, pe 11 septembrie

Bucuresti: Parada Elevilor Bucuresteni, pe 11 septembrie

DISTRIBUIȚI

103928 – 09092011 – Duminică, 11 septembrie a. c., va fi organizată Parada Elevilor Bucuresteni, care se va desfăşura, începând cu orele 16.30, in Piata Constitutiei.

Manifestarea, organizata de Primaria Capitalei, prin Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret, impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti şi Scoala Democratiei, se afla la a treia editie si va reuni peste 16.000 de elevi dornici de a demonstra unitatea, originalitatea, implicarea si entuziasmul tinerei generatii.

Parada va începe în faţa Sălii Palatului (adunarea participanţilor fiind programată pentru ora 15.00) şi va urma traseul Calea Victoriei, Splaiul Independenţei, Bulevardul Unirii, punctul terminus fiind Piaţa Constituţiei, loc in care elevii vor asista la un concert susţinut de Andreea Bălan, Alex Velea, Andreea Bănică şi Connect-R.

Parada Elevilor Bucureşti se desfăşoară de Ziua Elevilor Bucureşteni, in cadrul Zilelor Bucureştiului.

La primele două ediţii, Parada Elevilor Bucureşteni s-a remarcat prin participarea a 12.000 de elevi în 2009, respectiv 16.000 de elevi în 2010. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.