Acasă Politic Bucuresti: Patru milioane de lei pentru materiale informative despre noi legi sau...

Bucuresti: Patru milioane de lei pentru materiale informative despre noi legi sau programe guvernamentale

DISTRIBUIȚI

104408 – 29092011- Guvernul a adoptat o hotărâre privind alocarea sumei de 400.000 de lei Departamentului pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Banii vor fi folosiţi pentru realizarea unor materiale informative prin care să fie mai bine cunoscute de către populaţie o serie de noi reglementări cu impact asupra vieţii oamenilor, precum şi a unor programe guvernamentale care pot fi accesate de către români. De exemplu, prin intermediul materialelor informative, vor putea fi cunoscute cele mai importante prevederi ale noului Cod Civil, act normativ care va intra în vigoare începând cu 1 octombrie.

De asemenea, vor fi diseminate informaţii referitoare la programele de sprijinire a tinerilor care vor să intre în afaceri, a IMM-urilor, a firmelor care angajează şomeri, condiţiile în care pot fi accesate programe precum Casa Verde, Rabla, Prima Casă, programul de reabilitare a clădirilor de locuit, cu finanţare prin credite bancare cu garanţie guvernamentală, precum şi alte programe guvernamentale.

Fondurile alocate prin Hotărârea adoptată de Guvern vor putea fi utilizate pentru realizarea, editarea, tipărirea, multiplicarea şi difuzarea unor materiale informative. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.