Acasă Politic Bucuresti: Presedintele PC: “Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din PC si USL”

Bucuresti: Presedintele PC: “Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din PC si USL”

DISTRIBUIȚI

104374 – 28092011 – Deputatul Tudor Ciuhodaru, prin acţiunile din ultima perioadă, „s-a autoexclus din PC şi din USL”, a declarat, miercuri, preşedintele PC, Daniel Constantin. Daniel Constantin a menţionat că Biroul Politic al PC l-a mandat să aibă o discuţie cu Tudor Ciuhodaru, după care se va decide sancţiunea care îi va fi aplicată deputatului. Liderul PC s-a referit, în acest context, la retragerea sprijinului politic şi la excluderea din partid. Înaintea şedinţei Biroului Politic, Constantin anunţa că se va lua în discuţie sancţionarea vicepreşedintelui PC Tudor Ciuhodaru, candidatul conservatorilor pentru Primăria Iaşi, pe motiv că acesta a votat în Parlament în ultima săptămână alături de parlamentarii puterii.

 

 

Întrebat dacă Tudor Ciuhodaru a trecut la UNPR, liderul PC a spus că nu ştie, dar că personal este foarte dezamăgit de atitudinea lui Ciuhodaru. Daniel Constantin a spus că la şedinţă a fost invitat şi Tudor Ciuhodaru, dar acesta nu poate participa.

El a arătat că a avut miercuri dimineaţă o discuţie cu Ciuhodaru şi acesta i-a dat asigurări că va rămâne membru al PC şi că vrea în continuare să candideze din partea partidului la Primăria Iaşi. Daniel Constantin a apreciat însă că nu poate să aibă încredere în această declaraţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.