Acasă Politic Bucuresti: Primarul Oprescu promite finalizarea in 2012 a celor 102 scoli cuprinse...

Bucuresti: Primarul Oprescu promite finalizarea in 2012 a celor 102 scoli cuprinse in programul BEI

DISTRIBUIȚI

104199 – 21092011 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit miercuri cu directorii de scoli si licee si cu reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, pentru a evalua situatia unitatilor de invatamant din Capitala dupa inceperea anului scolar.

Primarul general a aratat ca prioritatea Municipalitatii in acest moment este finalizarea programului de reabilitare a scolilor incluse in programul BEI, urmand ca anul viitor toate cele 102 scoli sa fie finalizate.

’’Vreau sa va spun ca in ceea ce priveste programul BEI, am concentrat toate resursele materiale si umane, in asa fel incat sa finalizam toate cele 102 unitati de invatamant si sa terminam astfel un program pe care l-am mostenit de undeva de la nivelul anului 2002-2003. As vrea sa va reamintesc ca de cand am inceput lucrarile la aceste unitati de invatamant, ne-am lovit de foarte multe piedici, inclusiv cele pe care le cunoasteti legate de retrocedari. Am reusit insa sa le dam la o parte astfel incat, in acest moment a mai ramas un singur litigiu. Ma aflu aici pentru a va aduce la cunoastinta aceste probleme, si asta intrucat in perioada urmatoare vom avea si mai multa nevoie de dumneavoastra pentru a finaliza acest program. Dar iata ca, in ciuda tuturor, pana acum am reusit sa avem 74 de unitati functionale. Mai exista restante, insa anul viitor sper sa putem finaliza si ultima unitate de invatamant din acest program’’, a mentionat primarul general. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.