Acasă Politic Bucuresti: Tehnica de ultima generatie din dotarea Internelor, expusa la Expomil

Bucuresti: Tehnica de ultima generatie din dotarea Internelor, expusa la Expomil

DISTRIBUIȚI

104200 – 21092011 – Tehnică şi armanent de ultimă generaţie din dotarea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vor fi expuse începând cu 22 septembrie 2011, Romexpo, odată cu deschiderea oficială a Expoziţiei Internaţionale pentru Echipament Militar – „Expomil 2011”.

Aflată la cea de-a VII-a ediţie, expoziţia reuneşte firme de prestigiu din ţară şi din străinătate care vor prezenta elementele de noutate, precum şi stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor şi capabilităţilor în domeniul securităţii şi apărării.

Evenimentul este organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informaţii, Romexpo, C.N. Romarm şi asociaţiile patronale Patromil şi Opiar.

La standul Poliţiei Române vor fi prezentate echipamente şi mijloace de intervenţie din dotarea Serviciului pentru Intervenţii la Acţiuni Speciale, Direcţiei Rutiere, Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Centrului Chinologic Sibiu.

Jandarmeria Română va expune tehnică şi armament specifice intervenţiei la acţiunile speciale, iar Poliţia de Frontieră este prezentă la expoziţie cu o autospecială cu termoviziune, două ambarcaţiuni, cititoare portabile şi fixe de documente, camere de vedere pe timp de noapte, dar şi cu alte echipamente specifice unei supravegheri performante la frontieră.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va expune, printre altele, o remorcă tractabilă auto pentru transportul explozivilor şi muniţiilor rămase neexplodate.

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” va prezenta în cadrul unor proiecţii video imagini reprezentative privind procesul de învăţământ desfăşurat în cadrul facultăţilor pe care unitatea de învăţământ a M.A.I. le include. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.