Acasă Politic Bucuresti: Vasile Lupu, ales presedintele celeilalte factiuni a PNTCD

Bucuresti: Vasile Lupu, ales presedintele celeilalte factiuni a PNTCD

DISTRIBUIȚI

104109 – 18092011 – Vasile Lupu a fost ales, sambata, presedinte al PNTCD, la congresul extraordinar al partidului, el inlocuindu-l in functie pe Aurelian Pavelescu. Vasile Lupu a declarat dupa alegerea sa ca isi doreste restabilirea adevarului privind monarhia constitutionala si revenirea la aceasta forma de guvernamant. In motiunea prezentata in fata delegatilor la Congresul extraordinar al formatiunii, Vasile Lupu isi propune, printre altele, gasirea cailor de reunificare a partidului, responsabilizarea judecatorilor, finantarea corespunzatoare in domeniile sanatatii si invatamantului, stabilitatea unei legislatii in mediul de afaceri, finalizarea proceselor pentru restituirea bunurilor imobiliare confiscate de comunism, acordarea de despagubiri victimelor neocomunismului, finalizarea restituirii bunurilor apartinand cultelor bisericesti.

 

 

„Am acceptat aceasta candidatura in speranta ca voi reusi sa stabilizez partidul, sa restabilim linia inaintasilor, sa punem partidul in slujba tarii. Nu ma intereseaza nicio demnitate in stat. Nu am averi de aparat, nu am de gand sa raman in politica pentru a aduna averi. Am iesit cu mai putine bunuri decat am intrat dupa opt ani de parlamentarism. Din acest punct de vedere nu ma puteti suspecta. Grav este ca nici dupa 20 de ani nu putem impune adevarul despre PNTCD”, a afirmat Lupu.

El a anuntat ca in cazul in care va fi contestat la sefia partidului de gruparea Ciorbea, „isi va pune in joc centura”, precum luptatorii.

„Daca ne contesta ceilalti, ii invit oricand la o dezbatere de idei pe problemele tarii. Daca cineva imi va contesta locul dobandit prin votul dvs., precum campionul mondial imi pun in joc oricand centura, numai daca am in fata cui. Aceasta perioada de degringolada trebuie sa o depasim”, a subliniat presedintele nou ales al partidului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.