Acasă Politic Bucuresti: Yanni soseste vineri in Romania

Bucuresti: Yanni soseste vineri in Romania

DISTRIBUIȚI

103897 – 08092011 – Yanni, unul dintre artistii cei mai apreciati ai momentului la nivel mondial, care a obtinut de-a lungul carierei sale peste 35 de discuri de platina si aur, dar si numeroase nominalizari la Premiile Grammy pentru compozitiile sale, se pregateste sa dea startul turneului “Truth of Touch” din Europa de Est. Astfel, artistul impreuna cu orchestra sa formata din 42 de instrumentisti profesionisti vor sosi in Bucuresti la finalul acestei saptamani spre a implini romanilor care si-au achizitionat din timp biletele pentru concertul care va avea loc pe 14 septembrie la Zone Arena.

Timp de şase zile, acestia vor efectua repetitiile pentru concertul anuntat, dar si pentru urmatoarele reprezentatii care vor fi sustinute ulterior la Budapesta, Istanbul, Yerevan, Beijing,  Shanghay, Guangzhou, Chengdu, Seoul, Muscat si Dubai.

Cu incepere de la orele 20.00, concertul de saptamana viitoare se anunta a fi o reala demonstratie de pasiune si talent innascut pentru muzica, dar si o explozie de energie pozitiva transmisa celor prezenti. Melodii celebre precum “Rainmaker”, “Storm” sau “For all seasons” sunt doar cateva dintre momentele unice promise de artist. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.