Acasă Politic Cluj: Trei clujeni arestati dupa ce au batut o persoana pana aceasta...

Cluj: Trei clujeni arestati dupa ce au batut o persoana pana aceasta si-a pierdut constiinta

DISTRIBUIȚI

– 103762 – 02092011 – Magistraţii Judecătoriei Cluj au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pentru o perioada de 29 de zile pe numele inculpaţilor Alin Ferenţi şi Sergiu Dan Pintea, precum şi a unuia pentru 20 de zile pe numele inculpatului Ionuţ Vasile Tripon. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj au  propus, la data de 31 august 2011, instanţei de judecată, arestarea preventivă, pentru o perioada de 29 de zile, a celor trei pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Din probatoriul administrat de procurori a rezultat că la data de 11 august 2011, în jurul orelor 24.00 pe o stradă din centrul municipiului Cluj, a avut loc o şicană în trafic între Ionuţ Tripon şi partea vătămată H.B., ambii aflaţi la volanul a câte unui autoturism, neînţelegeri în cadrul cărora cei doi şi-au adresat reciproc injurii. După ce autoturismul condus de partea vătămată s-a îndepărtat de la faţa locului, acestuia i s-a blocat  deplasarea, fiind flancat atât de autoturismul lui Tripon, cât şi de un altul, la volanul căruia se afla Sergiu Dan Pintea. În acest context, atât cei doi inculpaţi, cărora li s-a alăturat şi Alin Ferenţi, cât şi partea vătămată, au coborât din maşini şi au discutat, puţin timp, în contradictoriu, după care partea vătămată a fugit, traversând strada. A fost, însă, urmată şi ajunsă de cei trei inculpaţi care au început să o lovească cu picioarele în cap şi în piept, până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Cei trei agresori au părăsit locul faptei, lăsând-o pe partea vătămată abandonată pe stradă. În urma agresiunii, partea vătămată H.B. a suferit leziuni a căror vindecare a necesitat 14-18 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a răspunderii judiciare în raport cu fiecare persoană în parte. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.