Acasă Politic Craiova: Angajata unui spital din Craiova arestata pentru mita

Craiova: Angajata unui spital din Craiova arestata pentru mita

DISTRIBUIȚI

104042 – 14092011- Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie din Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, cu sprijinul S.R.I. Dolj, au prins în flagrant delict o angajată a unui spital craiovean, în timp ce primea 500 de euro pentru a interveni pe lângă medici şi comisia de pensionare în vederea facilitării pensionării unei persoane.

Pe 6 iulie 2011, un cetăţean a sesizat DGA Dolj că, în cursul anului 2009, angajata spitalului i-a pretins şi a primit 2.500 lei, pentru a interveni la diverse cadre medicale în vederea pensionării unei rude.

În baza sesizării făcute ofiţerii DGA. Dolj au efectuat activităţi de cercetare penală, şi investigative, fiind realizat probatoriul în cauză. Întrucât existau indicii că inculpata continuă activitatea infracţională, împreună cu procurorul de caz, s-a hotărât introducerea în cauză a unui investigator care a contactat-o la locul de muncă în vederea completării şi parafării la diverse cabinete medicale a unei fişe medicale tip conducere auto. În schimbul ajutorului acordat, angajata spitalului a solicitat şi primit 100 lei. Cu acest prilej, a fost luat în discuţie şi subiectul unei posibile pensionări a unei persoane, pe motive medicale, inculpata oferindu-şi ajutorul în schimbul unei sume de bani.

În urma flagrantului, organizat miercuri, inculpata a fost reţinută şi urmează să fie prezentată Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.