Acasă Politic EU actionez, TU activezi, Împreună (ne) schimbăm!

EU actionez, TU activezi, Împreună (ne) schimbăm!

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judetean Ilfov, cu sediul în Bucuresti, str. Gheorghe Manu, nr. 18, Sector 1, va organiza în parteneriat cu Asociatia Pentru Dezvoltare Durabilă PRO Măgurele si Asociatia Un Pas spre Viitor, conferinta de presă ce va marca lansarea oficială a proiectului “EUactionez, TU activezi, Împreună (ne) schimbăm!”.Proiectul este finantat prin Acţiunea 5.1 – Întâlniri ale tinerilor si ale responsabililor de politici pentru tineret din cadrul Programului european Tineret în Actiune si are ca principale obiective îmbunătătirea colaborării dintre tineri si entitătile publice locale si centrale, responsabilizarea persoanelor tinere din Judetul Ilfov, dezvoltarea voluntariatului, a spiritului antreprenorial, precum si crearea de birouri de politici publice focusate pe tineri care vor formula recomandări si vor sprijini initiativele tineretului.

 

Evenimentul se va bucura de prezenta unor personalităti de marcă din viata publică, formatori de opinie, experti politici publice si reprezentanti ai autorităţilor publice locale si centrale, beneficiind de sprijinul Departamentului pentru Afaceri Europene – Centrul InfoEuropa si a implicării unor tineri europeni, responsabili şi cu atitudine din judetul Ilfov.

Conferinta de presă a proiectului “EU actionez, TU activezi, Împreună (ne) schimbăm!” va avea loc în data de 19 septembrie 2011, orele 10:30 a.m. la sediul centrului InfoEuropa situat în Calea Victoriei, nr 88, Sector 1, Bucuresti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.