Acasă Politic Galati: Angajat al unui furnizor de electricitate, retiunut pentru luare de mita

Galati: Angajat al unui furnizor de electricitate, retiunut pentru luare de mita

DISTRIBUIȚI

104258 – 23092011 – Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, cu sprijinul Inspectorastului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au prins în flagrant pe un angajat al unei societăţi comerciale specializată în furnizarea energiei electrice după ce acesta a primit de la cetăţean., denunţător în cauză, suma de 3.000 lei în vederea realizării lucrării de branşare la reţeaua de curent electric.

Denunţătorul, din munipiul Galaţi, dorind să-şi racordeze locuinţa la sistemul de electrificare a apelat la serviciile celui prins in flagrant, inginer în cadrul societăţii de profil. Acesta a condiţionat executarea lucrării de branşare de plata a 3.000 lei (valoarea lucrării fiind de 1.400 lei). Pentru diferenţa de bani, inginerul presta lucrări specifice care nu erau reflectate corespunzător în documentaţia tehnică. El propunea întocmirea devizelor pe sume mai mici decât costul real al lucrărilor efectuate, condiţionând în schimb efectuarea lucrărilor doar de către el.

În prezent, inginerul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Pe 22 septemkbrie a. c, el a fost reţinut pentru 24 ore, iar instanţa de judecată a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.