Acasă Politic Pitesti: Sapte traficanti trimisi in judecata pentru şase kilograme de cannabis

Pitesti: Sapte traficanti trimisi in judecata pentru şase kilograme de cannabis

DISTRIBUIȚI

103892 – 08092011 – Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a  inculpaţilor Alin Petre, Bogdan Ţurcanu, Alexandru Bugheanu, Alexandru Iulian Savu, Ionuţ Andrei Militaru, Dănuţ Laurenţiu Dinu şi Daniel Paul Străchinaru pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Conform procurorilor, în perioada aprilie – iunie 2011, inculpaţii au deţinut şi au oferit spre vânzare şase kilograme de cannabis. Valoarea  drogurilor este de 120.000 euro. Drogurile de risc proveneau din Spania şi erau destinate consumatorilor din judeţul Argeş şi municipiul Bucureşti.

 

 

        Alin Petre a fost depistat în flagrant delict, în timp ce oferea spre vânzare 2.500 grame cannabis, în schimbul sumei de 8.000 euro.

        Bogdan Ţurcanu a fost depistat în flagrant delict în timp ce vindea 200 grame cannabis, contra sumei de 10.000 lei iar cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa lui a fost descoperită cantitatea de trei kilograme de cannabis.

        Procurorii D.I.I.C.O.T. au trimis cauzele spre soluţionare Tribunalului Argeş. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.