Acasă Politic Siret: Cantitate mare de tigari ascunsa intr-un autoturism cu locasuri special amenajate

Siret: Cantitate mare de tigari ascunsa intr-un autoturism cu locasuri special amenajate

DISTRIBUIȚI

104115 – 18092011 – Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret au descoperit o cantitate mare de ţigări de contrabandă, nedeclarate şi ascunse în locaşuri special amenajate într-un autoturism.

La primele ore ale zilei de 17 septembrie 2011 la Biroul Vamal de Frontieră Siret, s-a prezentat pentru control vamal, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism Volvo înmatriculat în România, condus de un român. În urma controlului amănunţit inspectorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, 2.400 pachete ţigarete de contrabandă marca Winston de provenienţă ucraineană. Ţigaretele erau ascunse, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşuri special amenajate în barele din faţă şi spate, în praguri şi aripi.

Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări şi autoturismul deoarece avea locaşuri special amenajate în scopul introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă. Şoferul a fost sancţionat  contravenţional  cu amendă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.