Acasă Politic Braila: Agent de la Politia Rutiera arestat pentru mita de 500 de...

Braila: Agent de la Politia Rutiera arestat pentru mita de 500 de euro

DISTRIBUIȚI

104687 – 10102011 – Tribunalul Brăila a dispusm pe 9 octonbrie a. c, arestarea preventivă pentru 29 de zile a unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila pentru trafic de influenţă. Este vorba de agentul şef principal de poliţie din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Brăila, pe 7 octombrie a. c., prins in timp ce primea 500 de euro de la un cetăţean.

Pe 30 septembrie a. c., un cetăţean din comuna Tichileşti, judeţul Brăila, a fost depistat de agentul şef principal de poliţie conducând un autoturism pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice, ocazie cu care i s-a întocmit dosar penal.

Flagrantul a fost organizat în baza denunţului cetăţeanului din Tichileşti care a sesizat DGA Brăila că agentul de poliţie i-a pretins 500 de euro pentru a interveni pe lângă lucrători ai Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea modificării alcoolemiei cu care a fost depistat conducând autoturismul pe drumurile publice astfel încât să scape de răspunderea penală. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.