Acasă Politic Brasov: Fostul vicepresedinte al asociatiei de revolutionari din Brasov a fost gasit...

Brasov: Fostul vicepresedinte al asociatiei de revolutionari din Brasov a fost gasit spanzurat

DISTRIBUIȚI

104642 – 07102011 – Fostul vicepreşedinte al Asociaţiei „Braşov Decembrie 1989„, Nicolae Samson, a fost găsit spânzurat, vineri dimineaţă, în ziua când trebuia să se prezinte la Parchet pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de învinuit într-un dosar de fals şi înşelaciune privind certificate de revoluţionar, potrivit Realitatea TV.

Nicolae Samson a fost unul din oamenii de încredere ai lui Dorin Lazăr Maior, preşedintele Asociaţiei „Braşov Decembrie 1989”, dar în ultima vreme se retrăsese în linia a doua a organizaţiei revoluţionarilor braşoveni.

Procurorul Monica Munteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov, a confirmat că Samson fusese citat să se prezinte la Parchet vineri la orele 9.00, urmând să i se aducă la cunoştinţă faptul că este învinuit de fals în înscrisuri oficiale şi complicitate la înşelăciune, în dosarul în care procurorii braşoveni anchetează o serie de revoluţionari care ar fi falsificat documente pentru a obţine calitatea de revoluţionar. Procurorul a precizat că una din locaţiile percheziţionate pe data de 28 septembrie, când mascaţii şi procurorii au descins şi la sediul Asociaţiei „Braşov Decembrie 1989”, din Piaţa Sfatului , a fost chiar locuinţa lui Nicolae Samson.

Samson a fost găsit spânzurat, vineri dimineaţă, într-o hală dezafectată aflată lângă Discoteca Hacienda din Braşov, la intrarea în cartierul Valea Cetăţii. Decesul fostului preşedinte al Asociaţiei „Braşov Decembrie 1989” a fost confirmat şi de purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, care a spus că bărbatul a fost găsit spânzurat de un stâlp din hala dezafectată. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.