Acasă Politic Bucuresti: Actiune de plantare de arbori in Parcul Izvor

Bucuresti: Actiune de plantare de arbori in Parcul Izvor

DISTRIBUIȚI

104991 – 21102011 – Primăria Capitalei, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), va marca simbolic, sâmbătă, 22 octombrie 2011, Anul Internaţional al Voluntariatului prin cea de-a patra acţiune de plantare de arbori în Parcul Izvor.

În urma donaţiilor făcute în cadrul campaniei “Copacul meu”, iniţiată de un grup de tineri entuziaşti care au cerut ajutorul specialistilor ALPAB, vor fi plantaţi în prima etapă, 320 de arbori (mesteceni, castani, stejari, paltini, magnolie, salcii etc). Restul materialului dendrologic (puiet), primit de la pepinierele susţinătoare ale campaniei, va fi crescut în ghivece în serele ALPAB până când vor atinge înălţimea optimă şi vor fi aduşi în parc.

„Am susţinut acest demers, mai ales că în acest an dedicat voluntariatului, dorim să avem cât mai multe acţiuni în care să îi implicăm pe cetăţenii care doresc să îşi aducă contribuţia la protejarea şi realizarea unui mediu mai curat pentru Bucureşti. Este o amplă mobilizare atât din partea ALPAB, cât şi din partea celor care participă alături de noi la plantarea de sâmbătă, demostrând un puternic simţ civic”, a declarat Radu Popa, directorul general ALPAB.

Acţiunea de plantare va începe la orele 9.00, în Parcul Izvor, la intrarea de la Podul Haşdeu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.