Acasă Politic Bucuresti: Armata cheama echipa de fotbal Steaua sa-si plateasca datoriile si sa...

Bucuresti: Armata cheama echipa de fotbal Steaua sa-si plateasca datoriile si sa joace in Ghencea

DISTRIBUIȚI

104494 – 03102011 – Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” anunţă că a luat măsuri pentru refacerea gazonului terenului de fotbal din incinta Complexului Sportiv Ghencea şi curăţarea spaţiilor, după ce SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a predat, la data de 12 august 2011, imobilele şi terenurile pe care le-a avut în folosinţă.

„Refacerea terenului de fotbal s-a realizat prin plantarea seminţelor de gazon, a căror achiziţionare a costat aproximativ 8.000 lei (echivalentul a circa 2.000 euro) şi prin priceperea tehnicienilor militari în întreţinerea corespunzătoare a gazonului. În prezent, stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal.  

Clubul Sportiv al Armatei, administratorul de drept al Complexului Sportiv Ghencea, imobil aflat în proprietatea publică a statului, doreşte ca echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea. Echipa de fotbal poate reveni pe acest stadion, în condiţiile legii, după ce societatea comercială îşi va achita datoriile către statul român, în valoare de 2.444.462 lei, conform obligaţiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23 decembrie 2009.

Societatea comercială înregistreză datorii către CSA Steaua, reprezentând chiriile lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor.

Reamintim că, în data de 17 mai 2010, Societatea Comercială a comunicat CSA Steaua, printr-o adresă, că reziliază unilateral contractul care fusese semnat pe o perioadă de patru ani”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.