Acasă Politic Bucuresti: „Scooby” trimis in judecata pentru sex cu minori si proxenetism

Bucuresti: „Scooby” trimis in judecata pentru sex cu minori si proxenetism

DISTRIBUIȚI

104928 – 19102011 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au finalizat urmărirea penală a lui Costel Ţurcan zis „Scooby”, cercetat în stare de arest preventiv pentru infracţiunile de act sexual cu un minor şi proxenetism în formă continuată, aflate în concurs real.

Conform procurorilor, în iarna anului 2009, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, plătind în acest scop suma de 40 de lei şi, în schimbul unor sume de bani şi al altor foloase, într-o perioadă lungă de timp a înlesnit practicarea prostituţiei cu persoane de acelaşi sex, de către bărbaţi tineri, printre care se află şi minori.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti.

Anterior, printr-un rechizitoriu din data de 19 august 2011, s-a dispus  trimiterea în judecată a inculpaţilor Andrei-Marius Staicovici, Viorel Manolache, Stefan Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată, respectiv a inculpaţilor Klaus Zander şi Doru Andrei Costin Iuga pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată.

Proxeneţii ademeneau, în vederea practicării de relaţii homosexuale, bărbaţi tineri fără adăpost sau cu mijloace de existenţă precară, din mai multe zone din Bucureşti, cunoscute ca zone de întâlnire pentru homosexuali (zona Lipscani/Brătianu, Piaţa Romană, Piaţa Unirii – restaurant McDonald’s, Gara de Nord etc.). Proxeneţii contactau telefonic, la cererea clienţilor, bărbaţi tineri, printre care se aflau şi minori, cărora le solicitau servicii sexuale pentru clienţi şi le înlesneau întâlnirile cu clienţii. Proxeneţii erau contactaţi telefonic de bărbaţi tineri care îşi ofereau serviciile sexuale şi cărora, de asemenea le înlesneau întâlnirile cu clienţii. De asemenea, acelaşi gen de contacte se realizau prin intermediul Internetului, fie prin postarea unor anunţuri prin care se oferă servicii de masaj, fie prin diferite site-uri de socializare. Proxeneţii le asigurau bărbaţilor tineri care se prostituau transportul în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, fie prin intermediul autoturismelor proprii, fie cu taxiuri, achitând contravaloarea cursei efectuate. Tinerii care practica prostitutia erau transportaţi de către proxeneţi la locuinţele clienţilor, unde erau ţinuţi timp de mai multe ore, pe timpul nopţii sau chiar în toate zilele de week-end, timp în care întreţineau relaţii sexuale cu aceştia. Pentru aceste activităţi, proxeneţii primeau de la clienţi bani şi alte foloase materiale. Totodată, bărbaţii tineri care îşi ofereau serviciile sexuale, primeau şi ei bani sau alte foloase. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.