Acasă Politic Bucuresti: Sisu a fost prins dupa ce fusese dat in urmarire generala

Bucuresti: Sisu a fost prins dupa ce fusese dat in urmarire generala

DISTRIBUIȚI

104652 – 09102011 – Artistul hip-hop Tudor Sisu a fost prins, duminica, de politistii de la Capitala, si a fost dus in arest pentru a-si ispasi pedeapsa de 12 luni de inchisoare.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, ca Sisu a fost arestat in casa unor cunostinte. „Nu stim daca se afla sub influenta drogurilor, acest lucru urmeaza sa fie stabilit”, a spus oficialul.

Cantaretul a fost dat, sambata, in urmarire generala dupa ce nu s-a prezentat la politie pentru a fi incarcerat ca urmare a confirmarii de catre instanta suprema a unei noi condamnari.

Sisu trebuia sa se predea singur la Politia Capitalei, dupa ce Inalta Curte a respins joi recursul facut de artist la condamnarea la 4 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, decisa anterior de Tribunalul Prahova si Curtea de Apel Prahova. Sisu mai are de ispasit un an din pedeapsa.

Mandatul de executare a pedepsei pe numele lui Sisu a sosit in cursul zilei de vineri de la instanta. Politistii l-au cautat pe fostul cantaret la ultimul domiciliu cunoscut, dar pentru ca nu l-au gasit, au decis sa il dea in urmarire. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.