Acasă Politic Bucuresti: Sub 50% din populatie a fost recenzata

Bucuresti: Sub 50% din populatie a fost recenzata

DISTRIBUIȚI

105108 – 26102011 – Secretarul de stat din Ministerul Administratiei si Internelor, Ghoerghe Emacu, a declarat , miercuri, ca sub 50% din populatie a fost recenzata pana in prezent.

„Rezultatele de marti arata ca la nivel de tara, undeva la 47 de procente au fost realizate in acest proces de intervievare. La nivel de Bucuresti, ritmul este insa ceva mai scazut”, a spus Emacu.

Acesta a sustinut o conferinta de presa, dupa ce ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, le-a cerut prefectilor sa posteze zilnic pe paginile de Internet ale prefecturilor informatii despre stadiul procesului de recensamant si sa informeze zilnic populatia.

„Astazi cred ca vom depasi la nivel national 55%, iar Bucurestiul va trece de 40-42%. Ritmul nu este unul care sa ne puna probleme, insa este unul pe care vrem sa-l acceleram, indeosebi in Bucuresti. Vrem implicarea tuturor factorilor de raspundere la analiza pe Bucuresti”, a adaugat Emac, accentuand ca, in comparatie cu recensamantul din 2002, acesta este mai complex, cu mai multe intrebari. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.