Acasă Politic Constanta: Politist prins în flagrant dupa ce a primit 2.000 lei drept...

Constanta: Politist prins în flagrant dupa ce a primit 2.000 lei drept mita

DISTRIBUIȚI

104533 – 04102011 – Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, l-au prins marti în flagrant pe agentul şef de poliţie din cadrul Secţiei 9 – Poliţia Rurală Chirnogeni, în timp ce primea 2.000 lei, de la un cetăţean pentru a nu-i întocmi dosar penal.

            Pe 16 septembrie 2011, mituitorul, din localitatea Mereni, jud. Constanţa, a încredinţat autoturismul proprietate personală unui prieten despre care avea cunoştinţă că nu posedă permis de conducere, iar acesta a fost depistat în trafic de către pe agentul şef de poliţie din Chirnogeni. Poliţistul a întocmit actele preliminare de constatare, iar ulterior i-a pretins mituitorului suma de 2.700 lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal. În cest sens, mituitorul şi-a înstrăinat autoturismul şi i-a remis agentului de poliţie suma de 700 lei, urmând ca la data de 3 octombrie 2011 să-i dea şi restul de 2.000 lei.

            În baza denunţului, a fost organizat flagrantul.

            După primirea sumei de 2.000 lei de la denunţător, agentul de poliţie a încercat să fugă, demarând în trombă cu masina pe un drum neamenajat de la marginea localităţii Bărăganu. Poliţistul a fost însă prins de către o echipă DGA, dupa care i s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.