Acasă Politic Coreea de Sud: Romania a obtinut postul de prim-vicepresedinte al Organizatiei Mondiale...

Coreea de Sud: Romania a obtinut postul de prim-vicepresedinte al Organizatiei Mondiale a Turismului

DISTRIBUIȚI

104788 – 13102011 – România a obţinut postul de prim-vicepreşedinte în Consiliul Executiv al Organizaţiei Mondiale a Turismului (OMT) la adunarea acestui for internaţional, care se desfăşoară în perioada 8-14 octombrie în Coreea de Sud şi la care a participat şi ministrul Elena Udrea. România va deţine această funcţie timp de un an.

„Este o reuşită de care suntem foarte mândri, întrucât acordarea funcţiei de prim-vicepreşedinte al OMT reprezintă un vot de încredere, dar şi o recunoaştere din partea ţărilor membre ale organizaţiei faţă de evoluţia pozitivă a turismului din România. Deţinerea unui loc în Consiliul Executiv, şi cu atât mai mult a unei funcţii de conducere în cadrul acestuia, constituie un avantaj pentru noi, atât în ceea ce priveşte dezvoltarea domeniului turismului, cât şi din punctul de vedere al promovării imaginii ţării”, a afirmat Elena Udrea.

La ultima reuniune a organizaţiei, Italia a pierdut în faţa Kenyiei funcţia de preşedinte, cu 10 voturi la 19.

OMT, agenţie specializată a Naţiunilor Unite, constituie cel mai important organism internaţional în domeniul călătoriilor şi al turismului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.