Acasă Anchete Gorj: Dr. Ayman al Madani – cămătar sau terorist?

Gorj: Dr. Ayman al Madani – cămătar sau terorist?

DISTRIBUIȚI

104794 – 14102011 – Arestat de procurori pentru finanţarea unor organizaţii islamice radicale, altfel spus pentru finanţarea unor organizaţii teroriste, medicul stomatolog Azman Al Madani (citește și), stabilit în Gorj, este urmărit de ani buni, prin Interpol, pentru răpirea propriei fiice şi fraude bancare! S-a cerut chiar despre extrădarea sa în tara natală. Potrivit Scandal de Gorj, a scăpat de arest cu ajutorul unor prieteni bine plasaţi şi, se pare, cu influenţă, din moment ce magistraţii l-au eliberat fără prea multe semne de întrebare şi fără cel mai mic gând de extrădare în ţara de origine. În timp ce DIICOT îl arestează pentru terorism, dr. Madani pare mai degrabă să se apropie de profilul unui samsar de case. Deşi era căutat pentru fraude bancare, autorităţile nu s-au întrebat de unde are medicul stomatolog o avere atât de mare şi atât de mulţi bani încât ar putea fi foarte bine şi agent imobiliar.

Prin aprilie, presa a relatat despre percheziţiile DIICOT care au avut loc la locuinţa şi sediile firmelor doctorului stomatolog, dar nimeni nu şi-a pus întrebări în legătură cu provenbienţa banilor cu care tot cumpără case.

Mai întâi a achiziţionat o pensiune în staţiunea Rânca, păcălind-o pe Mari Lupulescu, patroana de la „Lexi Star”, într-un mod destul de simplu: oferindu-i cu împrumut o sumă de bani pentru care femeia, de bună credinţă, a gajat cu pensiunea. Ulterior, doctorul a refuzat să-i înapoieze imobilul, iar Mari Lupulescu plânge şi acum după el…

Ulterior, a tăbărât pe naşul fiicei sale, Sergiu Tărtăreanu, pentru a prelua o parte din hotelul „Gorjul”, în contul unei presupuse datorii neonorate.

Local, se zvoneşte că Sergiu Tărtăreanu ar fi primit bani de la afaceristul arab, şi nu puţini, semnând şi o declaraţie notarială în acest sens. Împrumutul l-a returnat în tranşe, însă pentru o parte nu are documente doveditoare, aşa că Al Madani i-a cerut în schimb câteva camere din hotel. Din câte ştim, toată tărăşenia se află pe rolul instanţelor de judecată din Gorj, adică exact acolo unde stomatologul nostru are nişte proptele bune…

Prin 2010, Al Madani a cumpărat o garsonieră prin Târgu Jiu, în care tinerele în cautarea unui loc de muncă susţin interviul atunci când se fac angajări la firmele sale.

„Zestrea” imobiliară a medicului se va mări curând cu o frumoasă vilă a cărei construcţie a început-o în Târgu Jiu, în care investit sume impresionante şi care, după aspectul exterior, se pare că se apropie de finisare.

Iar patrimoniul imobiliar al doctorului arestat pentru terorism pare să nu se sfârşească aici, pentru că se pare că mai are două case în Gorj: una prin Rugi şi alta la Dăneşti, cea din urmă pe numele unui confrate arab.

La astfel de investiţii ne punem, logic, întrebarea: de unde a avut domnul doctor atâţia bani dacă numai pentru pensiune a plătit aproape un sfert de milion de euro?

E destul de greu de crezut că doar din tratamente stomatologice se poate aduna o avere atât de mare. Nu ştim ca în Bucureşti să existe cabinete medicale care să aducă un profit atât de mare încât să poată sta la baza unei afaceri imobiliare. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.