Acasă Anchete Gorj: Este imperiul doctorului Al Madani protejat de autorităţile gorjene?

Gorj: Este imperiul doctorului Al Madani protejat de autorităţile gorjene?

DISTRIBUIȚI

104840 – 17102011 – Foarte multe semne de întrebare planează asupra modului în care doctorul Ayman Al Madani (citește și) se strecoară printre autorităţile locale gorjene. Probabil dacă măcar unii dintre şefii locali ar binevoi să dea nişte răspunsuri, lucrurile s-ar mai limpezi. Numai că, în timp ce Interpol-ul a cerut României arestarea doctorului Ayman Al Madani, autorităţile noastre îl scapă printre degete, chiar dacă acuzaţiile formulate împotriva stomatologului sunt dintre cele mai grave. Altfel nu pot fi explicate siguranţa şi aerul degajat pe care medicul le afişează atunci când discută despre sau când intră în birourile unora dintre cei mai importanţi şefi locali, printre care prefectul Liviu Andrei, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu,  şeful IPJ Gorj, Viorel Caragea, adjunctul acestuia Ion Voinescu, ori fostul şef al Jandarmeriei, Florin Popescu, dar lista poate continua. Probabil că unii dintre  ei ar trebui să-şi amintească cum dr. Al Madani a scăpat basma curată când, împreună cu alţi vânători de elită din Gorj, a ţintit atât de bine la o şedinţă de pregătire în Poligonul din Turcineşti încât a avariat autoturismul unui localnic.

Omnipotenţei stomatologului arestat pentru terorism nu i-a scăpat nici presa locală. Potrivit unor surse locale, atunci când vrea să pună punct divergenţelor cu autorităţile statului, Al Madani se laudă că „el este  presa” în Gorj. Ceea ce nu ar putea fi chiar de necrezut dacă luăm în calcul observaţile făcute de unii confraţi din presa locală care povestesc că, după ce a refuzat eliberarea unei autorizaţii doctoriţa Maria Dragotoiu, de la Autoritatea pentru Sănătate Publică, a fost urmărită permanent sub diferite pretexte, iar în presă au apărut materiale calomnioase la adresa ei. Nici directoarea Liceului 4 din Târgu Jiu nu a scăpat de presiuni, după ce nu a respins amplasarea unui chioşc în apropierea unităţii de învăţământ pentru că legea nu permitea acest lucru.

Protecţia de care se bucură în plan local dr. Al Madani include şi specialişti în Finanţe. Deşi nu este inclusă legal în circuitul turistic, nimeni nu s-a sesizat în legătură cu faptul că Pensiunea Sari, din Rânca, desfăşoară activităţi de turism. În legătură cu imunitatea fiscală de care se bucură stomatologul, toată lumea vorbeşte în şoaptă, iar atunci când discuţi neoficial toţi arată spre două persoane – Gigi Trifoi şi Ovidiu Păsărin, pe care îi indică drept cheia acestor afaceri.

Sunt multe întrebări fără răspuns în Gorj, iar statul, prin reprezentanţii săi în plan local nu prea se grăbşte să dea răspunsuri. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.