Acasă Politic Medgidia: Profesoară din Medgidia, arestată pentru luare de mită

Medgidia: Profesoară din Medgidia, arestată pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

104739 – 12102011 – Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au desfăşurat, marţi, o acţiune de prindere în flagrant-delict a unui cadru didactic de la un liceu din municipiul Medgidia care a pretins şi primit 300 de lei de la mama unei eleve, pentru a o favoriza în obţinerea unui certificat de competentă profesională şi a promova examenul la sfârşitul clasei a XII-a. În cursul lunii septembrie, profesoara i-a pretins în mai multe rânduri elevei, fiica mamei denunţătoare, 300 de lei, pentru a-i întocmi acesteia proiectul la specialitatea contabilitate necesar la finalul clasei a XII-a, pentru a obţine un certificat de competentă profesională

 în specialitatea Contabilitate şi pentru a o declara „admis” în urma verificării proiectului de către comisia de specialitate.

Marţi, profesoara a abordat-o pe elevă reproşându-i că nu i-a adus încă banii şi ameninţând-o că, dacă în cursul zilei de 11 octombrie a. c., nu îi va aduce suma stabilită, nu se va putea prezenta la examenul de Bacalaureat.

Eleva face parte dintr-un grup de 18 elevi cărora profesoara le-a promis că le realizează proiectele, favorizându-i totodată şi în cursul anului la materia Contabilitate. Dintre toţi aceşti tineri, numai doi nu au oferit suma solicitată de profesoară.

După depunerea denunţului de către mama elevei, ofiţerii DGA au organizat flagrantul, profesoara fiind prinsă în timp ce primea suma de 300 lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.