Acasă Politic Suceava: Doi tineri prinsi cu 10.000 pachete de tigari la frontiera cu...

Suceava: Doi tineri prinsi cu 10.000 pachete de tigari la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

104836 – 17102011 – Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut două persoane care transportau o mare cantitate de ţigări de contrabandă.

O patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul SPF Vicov din judeţul Suceava a observat, sâmbătă, două persoane şi o căruţă cu doi cai în apropierea frontierei de stat. Poliţiştii de frontieră au somat prin voce persoanele în cauză şi deoarece acestea nu s-au supus somaţiei, a fost tras un foc de avertisment în plan vertical. S-a reuşit astfel reţinerea a doi tineri, unul de 16 ani, din localitatea Vicovu de Sus, şi celălalt, în vârstă de 20 ani, din Ucraina, precum şi a căruţei îm care au fost descoperite 9.980 pachete de ţigări, marca Doina de provenienţă Republica Moldova.

          Celor doi li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat, acte care urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

            Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar căruţa a fost indisponibilizat la sediul SPF Vicov. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.