Acasă Politic Tiraspol: Smirnov prelungeste interdictia de intrare in regiuea separatista a oficialilor UE

Tiraspol: Smirnov prelungeste interdictia de intrare in regiuea separatista a oficialilor UE

DISTRIBUIȚI

104502 – 03102011 – Dupa ce i s-a permis sa marcheze puncte in Germania prin dorinta lui de „negociere”, liderul separatist pro-rus de la Tiraspol Igor Smirnov a anuntat prin aşa-zisul Minister al Afacerilor Externe al republicii separatiste că va prelungi interdicţiile de călătorie în regiune impuse unor oficiali din Uniunea Europeană, transmite Romanian Global News.

Potrivit asa-zisului minister, Tiraspolul a examinat cu atenţie decizia Consiliului European din 29 septembrie privind prelungirea sancţiunilor faţă de mai mulţi cetăţeni ai regiunii separatiste până la 30 septembrie 2012. Această decizie a fost calificată drept o încercare a autorităţilor europene de a folosi şantajul şi ameninţările la adresa cetăţenilor din Transnistria.

„Partea transnistreană îşi rezervă dreptul de a lua măsurile restrictive adecvate împotriva funcţionarilor Uniunii Europene, inclusiv interzicerea accesului pe teritoriul republicii,” se arata in comunicatul separatistilor de la Tiraspol. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.