Acasă Politic Alba Iulia: Locuitorii Albei Iulia, chemati la curatenie pentru Ziua Nationala

Alba Iulia: Locuitorii Albei Iulia, chemati la curatenie pentru Ziua Nationala

DISTRIBUIȚI

105728 – 21112011 – Primăria Alba Iulia se pregăteşte intens de sărbătorirea Zilei Naţionale de la 1 decembrie. Reprezentanţii instituţiei invită locuitorii oraşului să participe miercuri la o acţiune de curăţenie pe şoseaua de centură a oraşului.

„La orele 11.00 vă aşteptăm la Catedrala Reîntregirii pentru a pleca în grup organizat cu autobuze puse la dispoziţie de STP Alba Iulia spre zona vizată. Chiar dacă este aparent un perimetru mărginaş al oraşului nostru, şoseaua de centură nu trebuie transformata într-o haldă de gunoi. Din păcate unii nu conştientizează acest lucru, depozitand în această zonă deşeuri. Şoseaua de centură este locul cu care cei care tranziteaza localitatea noastra iau contact direct în primul rând. Cu atât mai mult cu cât 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este foarte aproape, iar şoseaua de centură este o zonă de tranzit pentru mii de vizitatori“, se afirmă într-un comunicat al Primăriei Alba Iulia, citat de Adevărul.

Acţiunea este sprijinită de Centrul Judeţean de Voluntariat Alba coordonat de parintele Florin Croitoru. În prezent, şoseaua de centură este principala cale de intrare în oraş dinspre Sebeş în condiţiile în care pasarela de pe DN1 este închisă pentru reparaţii din luna iulie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.